Baa ram ewe

Kies op eigenschap

Ingestelde filters:
  Seizoen
  Materiaal
  Naalddikte
  Stekenverhouding 10 cm

  Volgende Cursus

  Bekijk de Kalender De volgende niet te missen Workshops

  Nieuwe producten

  Informatie

  Aanbiedingen

  Tags

  Workshops en Cursussen

  Baa ram ewe

  Baa ram ewe is ons nieuwste breiwolmerk. Zuivere wollen garens van een lokale spinnerij uit Yorkshire en gesponnen van de wol van lokale schapenrassen, zoals het Wensleydale schaap, Bleufaced Leicester of het Masham schaap. Net zoals wij van Lana Antwerpen wil Baa ram ewe mode opnieuw laten aansluiten bij traditie, lokale en eerlijke productie v...

  Baa ram ewe is ons nieuwste breiwolmerk. Zuivere wollen garens van een lokale spinnerij uit Yorkshire en gesponnen van de wol van lokale schapenrassen, zoals het Wensleydale schaap, Bleufaced Leicester of het Masham schaap. Net zoals wij van Lana Antwerpen wil Baa ram ewe mode opnieuw laten aansluiten bij traditie, lokale en eerlijke productie van zo zuiver mogelijke materialen met respect voor natuur en milieu.

  Meer

  Baa ram ewe  Er zijn 3 producten

  Subcategorieën

  • Dovestone DK

   De Nieuwe lentekleuren

      

   Dovestone dk is een zijdezacht, zuiver wollen breigaren samengesteld uit de wol van 3 Britse schapen. Samenstelling: 50% Bluefaced Leicester, 25% Wensleydale en 25% Masham wol. De combinatie van de wolsoorten geeft een bijzonder effect aan de prachtige warme kleuren. Het garen wordt gesponnen in geverfd in Yorkshire. Voor breinaalden 4 - 4,5 mm. Verpakking: 100 gram streng met 230 m garen. Ongeveer 6 strengen (600 gr) voor een medium damestrui.

  • Titus

   Nieuwe Lentekleuren                                    Spring-Summer 2017 patronen

          

   Titus is een zuiver natuurlijk breigaren gemaakt van de langharige wol van het Wensleydale schaap, de zachte wol van het Bleufaced Leicester schaap en Alpaca. Samenstelling: 50% Wensleydale wol, 20% Bluefaced Leicester wol, 30% UK Alpaca. Dit maakt dat het een zeer zacht en licht breigaren is. Titus wordt gesponnen in Yorkshire. Voor naalden 2,5 - 3 mm. Verpakking: 100 gram streng met 320 m breigaren.

  • Titus Pick & Mix

   Pick & Mix is een selectie van 6 verschillende kleuren Titus garen (6 x 12 gram) samen met een leuk patroon voor 'mittens' (= handschoenen zonder vingers). Een leuk accessoire voor een kleine prijs. Voor breinaalden 2,75 mm

        

  Toont 1 - 3 van de 3 items
  Toont 1 - 3 van de 3 items