Baa ram ewe

Kies op eigenschap

Ingestelde filters:
Seizoen
Materiaal
Naalddikte
Stekenverhouding 10 cm

Volgende Cursus

Bekijk de Kalender De volgende niet te missen Workshops

Nieuwe producten

Informatie

Aanbiedingen

Tags

Baa ram ewe

Baa ram ewe is ons nieuwste breiwolmerk. Zuivere wollen garens van een lokale spinnerij uit Yorkshire en gesponnen van de wol van lokale schapenrassen, zoals het Wensleydale schaap, Bleufaced Leicester of het Masham schaap. Net zoals wij van Lana Antwerpen wil Baa ram ewe mode opnieuw laten aansluiten bij traditie, lokale en eerlijke productie v...

Baa ram ewe is ons nieuwste breiwolmerk. Zuivere wollen garens van een lokale spinnerij uit Yorkshire en gesponnen van de wol van lokale schapenrassen, zoals het Wensleydale schaap, Bleufaced Leicester of het Masham schaap. Net zoals wij van Lana Antwerpen wil Baa ram ewe mode opnieuw laten aansluiten bij traditie, lokale en eerlijke productie van zo zuiver mogelijke materialen met respect voor natuur en milieu.

Meer

Baa ram ewe  Er zijn 3 producten

Subcategorieën

 • Dovestone DK

  De Nieuwe lentekleuren

     

  Dovestone dk is een zijdezacht, zuiver wollen breigaren samengesteld uit de wol van 3 Britse schapen. Samenstelling: 50% Bluefaced Leicester, 25% Wensleydale en 25% Masham wol. De combinatie van de wolsoorten geeft een bijzonder effect aan de prachtige warme kleuren. Het garen wordt gesponnen in geverfd in Yorkshire. Voor breinaalden 4 - 4,5 mm. Verpakking: 100 gram streng met 230 m garen. Ongeveer 6 strengen (600 gr) voor een medium damestrui.

 • Titus

  Nieuwe Lentekleuren                                    Spring-Summer 2017 patronen

         

  Titus is een zuiver natuurlijk breigaren gemaakt van de langharige wol van het Wensleydale schaap, de zachte wol van het Bleufaced Leicester schaap en Alpaca. Samenstelling: 50% Wensleydale wol, 20% Bluefaced Leicester wol, 30% UK Alpaca. Dit maakt dat het een zeer zacht en licht breigaren is. Titus wordt gesponnen in Yorkshire. Voor naalden 2,5 - 3 mm. Verpakking: 100 gram streng met 320 m breigaren.

 • Titus Pick & Mix

  Pick & Mix is een selectie van 6 verschillende kleuren Titus garen (6 x 12 gram) samen met een leuk patroon voor 'mittens' (= handschoenen zonder vingers). Een leuk accessoire voor een kleine prijs. Voor breinaalden 2,75 mm

       

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items